Proclaimer

Het digitale platform Zorg Werkt Zeker is ontwikkeld ter ondersteuning van medewerkers bij het creëren van een ‘duurzame werktoekomst’. Wij hebben de site Zorg Werkt Zeker met zorg opgezet en doen ons best om alle informatie zo duidelijk mogelijk weer te geven. Er is veel inspanning verricht om de juiste werking van het platform te realiseren. Desondanks accepteren SIGRA en de aangesloten instellingen geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid hoe dan ook met betrekking tot de informatie die op dit platform wordt gepresenteerd.

Fouten of gebreken op Zorg Werkt Zeker

Het kan gebeuren dat er fouten insluipen bij het maken van webpagina’s, het schrijven van teksten, het opnemen van vacatures of het plaatsen van foto’s en video’s. Wij vragen daarvoor je begrip. Kom je iets tegen wat niet lijkt te kloppen, geef dit door aan onze redactie. Je reactie wordt zorgvuldig bekeken en waar nodig passen we de site aan.

Links

Op Zorg Werkt Zeker bieden wij informatie over werken en leren in de zorg. Wij gebruiken waar nodig verwijzingen naar websites van andere organisaties. Denk aan zorg- en welzijnsorganisaties, scholen en andere informatieve sites. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze websites ligt uiteraard bij de makers hiervan. Neem gerust contact op met de betreffende organisatie als je op hun site iets ziet wat niet juist lijkt te zijn.

Werkt een link niet die op onze site staat, of verwijst deze niet naar de juiste webpagina, dan hoort onze redactie het uiteraard graag.

Vragen?

Heb je vragen over Zorg Werkt Zeker of suggesties? Neem dan contact op met Zorg Werkt Zeker via Contact@zorgwerktzeker.nl.